16 april, 2007

Oproep aan de CAP-sympathisanten

Je zal het wellicht al gemerkt hebben: als nieuwe politieke beweging komt CAP nauwelijks aan bod in de media. We pakken inderdaad niet uit met allerhande Bekende Vlamingen waarvan bij sommigen het politiek gehalte het absolute vriespunt bereikt. Tegenwoordig is het zelfs aanbevolen om geen lid te zijn van de partij waarvoor je kandideert. Geen wonder dat veel mensen zich afkeren van de politiek dat door de politici zelf herleid wordt tot een ordinair circus. De politieke capacitieten van de kandidaten op zich doen er niet toe aangezien alle partijen au fond hetzelfde programma hebben en ze zich beperken tot gekissebis over de komma’s. De neoliberale eenheidsworst van de traditionele partijen laat zich samenvatten in 1 zin: “De werknemers doen inleveren zodat de recordwinsten van de bedrijven niet door het plafond schieten maar door de stratosfeer.”

Daarom vragen we aan onze sympathisanten om een raamaffiche van CAP voor te hangen, om zo onze aanwezigheid op het politiek toneel in het straatbeeld te versterken. We beschikken over A1 en A2 affiches. Verder doen we natuurlijk ook een oproep om actief mee te werken met de campagne, ieder naar vermogen. Alle kleintjes maken een groot geheel. Blijf niet langer aan de zijlijn staan maar bouw mee aan een links alternatief van onderuit!

Contacteer je friendly neighbourhood CAP’er voor meer info of voor materiaal.

Contact C(n)AP Aalst:
cnap-aalst@hotmail.com
tel: 0477 38 73 26

2 opmerkingen:

jan zei

ik weet niet waar ge zat met uw gedachten beste kameraad maar het is "capaciteiten" ipv "capacitieten" :-)

Bart zei

Je hebt gelijk...maar je moet toegeven dat het er ook ergens (in de verte?) mee te maken heeft: geen inhoud maar de verpakking...alhoewel dat ook wel weer een verkeerde woordkeuze is...soit: een goedgeplaatste Freudiaanse lapsus is best wel geestig. Ik laat de "capacitieten" dan ook in de originele tekst staan. Alvast bedankt voor de opmerking...anders zou men er mij nog kunnen van beschuldigen dit met opzet geschreven te hebben: AMAAAAAAAAAAAI! lol