22 mei, 2007

Met CAP in ACTIE!

Vrijdag 25 mei
1.
Voor de vroege vogels (tussen 4 en 5 uur 's morgens): Op vrijdag gaat wellicht een nationale poststaking door. Bij CAP zijn heel wat postmannen/vrouwen actief onder collega’s. Wij roepen dan ook op om als CAP’ers het stakingspikket (indien dat er is) te vervoegen en onze solidariteit te betuigen. Er is een nationaal CAP-pamflet over de Post op komst. Verder kan er ook gewerkt worden met de affiche uit Gent.

2. CAP roept op om diezelfde vrijdag 25 mei naar Kortrijk te komen voor een actie aan de Millionaire Fair. We verzamelen om 18u30 aan het station van Kortrijk, of om 19u op de parking van de Bond Moyson aan de Kennedylaan. Breng jouw leuze, slogan mee om deze protestactie in woord en beeld te brengen.

Zondag 27 mei
3.
Aangezien CAP uitgesloten is van het programma ‘Doe de stemtest’ van de VRT zullen we op onze eigen manier present zijn. De toegepaste criteria (in alle kiesomschrijvingen lijsten indienen) op Lijst Dedecker en PVDA (die wel in de stemtest zitten) gelden kennelijk niet voor CAP. Tijd dus om in de beste tradities van de arbeidersbeweging over te gaan tot directe actie om onze boodschap te verspreiden buiten de stemtest. Afspraak om 19u aan de gebouwen van de VRT, August Reyerslaan Brussel.

Geen opmerkingen: