22 mei, 2007

Doe de CAP stemtest: nationale actie voor persvrijheid op zondag 27 mei

Hieronder publiceren we de uitnodiging voor de actie door Raf Verbeke (lijsttrekker Senaat CAP)

Beste CAP-symphatisant,

Zondag 27 mei is het weer zover: de VRT zendt “Doe de Stemtest” uit. Aan de hand van een rits vragen over politieke kwesties kom je via jouw antwoorden uit bij een bepaalde partij. Ondanks dat we voldeden aan alle criteria om in de vragentrommel te zitten, werden onze antwoorden niet gevraagd.

Daarom willen we actie voeren aan de VRT-gebouwen. Niet zozeer tegen de VRT maar wel tegen elke discriminatie van meningen in de pers. We zullen daarom onze alternatieve stemtest voorstellen aan de hand van ons programma, met vraag en antwoord. Het wordt een ludieke actie waar we alle CAP-kandidaten en alle CAP-symphatisanten op verwachten. Laat dus u pamfletten en papborstel vallen en laat u stem horen op zondag 27 mei.

Afspraak om 19u aan de gebouwen van de VRT, August Reyerslaan Brussel. We delen een pamflet uit aan diegenen die in het publiek zullen zetelen in de studio. We stellen onze alternatieve CAP-stemtest voor en protesteren luid tegen de beslissing van de VRT om CAP niet te laten deelnemen aan “De Stemtest”. Drankje en hapje is voorzien.

Tot zondag,

Raf Verbeke
Lijsttrekker Senaat

Meer info (ook voor vervoer) via Raf Verbeke, 0494/38.49.33, carineraf@pandora.be

Geen opmerkingen: