27 mei, 2007

Met CAP Aalst op campagne: satirische fotoreportage

Pamfletten uitdelen op de Aalsterse zaterdagmarkt: in tegenstelling tot de meeste andere partijen staat er meer op dan een foto en een onzinnige slogan. Verscheidene voorbijgangers herkenennen de folder van in hun brievenbus.
We kwamen ook de campagneploeg van het Vlaams Belang tegen die ons een 'remedie tegen Paars' wilde overhandigen. "Het fascisme?", vroeg een CAP'er zich luid af. Het pakje werd prompt teruggegeven aan de VB'ers met de vriendelijke groeten: "zwerte soert!"en "voil fascisten!" Toen de VB'ers onze CAP T-shirts ontwaarden antwoordden ze: "Jullie zijn de fascisten!" Na Freddy Thielemans worden we door het VB verweten van 'fascisten' te zijn: Rare jongens, die Romeinen...
Zoals meestal: CAP is er als de eersten bij om de officiële borden vol te plakken.

Aan het wachten op de andere partijen...

Nog steeds aan het wachten op de andere partijen... in comfortabeler omstandigheden.

De CAP-plakploeg was zo genereus om een reeds toegetakelde SP.a-affiche te restaureren.

De ietwat 'houterige' communicatie van Lijst Dedecker (naast CAP-bord): "I love Nino." Joost mag weten wat men ermee bedoelt. Welke mastermind van een reclamejongen zit hier achter? Dezelfde van de SP.a 'JA!'-campagne? De 'urban underground' stijl doet ons vermoeden dat dit een poging is om de stemmen van de skaters te winnen?
Het blijft ons een raadsel wat de PVDA+ met haar lijm heeft uitgespookt... Al hun kandidaten lijken precies juist uit het graf verrezen te zijn. Een poging om B-Filmfans te winnen? Vote for the return of the commiezombies!

Geen opmerkingen: