25 april, 2007

Gelezen op demorgen.be: Citibank publicitair van de regen in de drop...

Citibank stuurt brief naar vermiste Ken Heyrman

Tiny Mast, moeder van de 13 jaar geleden verdwenen Ken Heyrman, heeft onlangs een brief van Citibank ontvangen die gericht was aan haar zoon. Citibank bevestigt dat er een onaanvaardbare fout is gemaakt en zal zijn excuses aanbieden aan de familie.

In de brief van Citibank die bij de moeder van Ken Heyrman in de bus viel, stelde de bank een lening op afbetaling voor jongeren voor. "Dat kwam erg hard aan, want in de brief stond 'Bouw in alle vrijheid aan je toekomst'", vertelt Tiny Mast. Ze voegt er aan toe dat het al om de derde brief van Citibank aan haar zoon gaat.

Woordvoerder Lars Seynaeve van Citibank Belgium bevestigt dat er een fout is gemaakt. "Dit is onaanvaardbaar. Wij zijn even geschokt als de familie en Citibank zal in ieder geval zijn excuses aanbieden". Oorzaak van het pijnlijke incident ligt volgens de woordvoerder in een adressenlijst die Citibank huurde bij WDM Belgium, een direct marketing dienstverlener.

"Het adres van Ken Heyrman kwam voor in de adressenlijst die WDM ons geleverd heeft. Wij hebben WDM gevraagd uit te zoeken wat er precies verkeerd gelopen is", aldus Seynaeve. Luc Van Assche, bestuurder bij WDM Belgium, bevestigt dat het bedrijf zal nagaan of de naam van Ken Heyrman effectief op een van zijn lijsten stond en hoe die daar dan precies is opgekomen. (belga/dm)
het artikel over deze kwestie op de nationale CAP website: klik hier

Geen opmerkingen: